2019 kış saç rengi trendleri

2019 kış saç rengi trendleri

Güzellik trendleri her geçen yıl değişiyor, çeşitleniyor. Her yıl başka başka tasarımlar trend oluyor. Bu trendler saçlardan makyaja, makyajdan estetiğe, estetikten giyime her konuda etkisini gösteriyor. Şüphesiz bu konular içerisinde üzerinde en fazla durulan, saç rengi trendleri. Her yıl güncellenen ve heyecan uyandıracak kadar çeşitlenen saç rengi trendleri, 2019 kışında da saçların büyüleyici görünmesini sağlayacak. 2019 kışında her dönemde etkisini gösteren kızıl ve siyah, bambaşka tonları ve kimi zaman karıştırılmalarıyla elde edilen yeni renkleriyle hit durumda. Bunun yanında ombre etkisini farklı uygulamalarla sürdürmeye devam ediyor. Mat tonlar ise 2018 yılından sonra 2019 kış saç rengi trendleri arasında da etkili olacak. Peki, 2019 kış saç rengi trendleri neler? 2019 kışında saçlar hangi renklerle tarzları gösterecek?

2019 kış saç rengi trendleri

Saçlarda kış yangını: Bakır – sarı saç rengi
2019 kış saç rengi trendleri

Alevler harelenirken, gözümüzün önünde dans eden bakır ve sarı tonları, 2019 kış saç rengi trendleri ile saçları saracak. Sarının en sıcak hali; bakır sarı saç renginde sıcak tondaki sarı üzerinde bakır geçişler, tam da bu yangını anımsatacak. Sarının bakıra çalan rengi göz kamaştıracak.

İpeksi bir yumuşaklık: Mat tonlar
2019 kış saç rengi trendleri

Kozmetik sektörünün her alanına sızan mat akımı, önce makyaj ürünleri ve ojelerle; şimdi ise saç renklerindeki tonlarla girdi hayatımıza. Makyajda yüze ipeksi bir görünüm kazandıran mat trendi, saçlarda da aynı etkiyi yaratarak, saçların ipeksi yumuşak bir görünüme sahip olmasını sağladı. Parlaklık, yerini mat görünüme bıraktı.

Siyahın derinlikleri: Abanoz siyahı

Siyahın tonları her dönemin moda saç renklerinden olmuştur. Fakat 2019 kış saç rengi trendleri içinde en göze çarpan siyah tonu, abanoz siyahı olacak. Siyahın en derin, fakat en parlak tonuna hazırlıklı olun. Beyaz ve buğday ten renklerine sahip olanların özellikle bu renge yönelmesi öneriliyor. 2019 kışında, abanoz siyahı üzerine farklı renklerde ışıltılar uygulandığı versiyonları da sık göreceğiz.

ilginizi çekebilir..  Cilt lekeleri için doğal zerdeçal maskesi

Safir rüzgarı: Safir balyaj veya ombre

Safir dokunuşlar ile mavinin o eşsiz rüzgarı saçlarda esecek. Haliyle, 2019 kış saç rengi trendleri, safir rüzgarıyla da çok konuşulacak. Önceki yıllarda parlak siyah üzerine parlak mavi tonları trend olmuştu. 2019 kışında ise safir mavisini kahve tonları, kumral ve mat siyah saçlarda sıkça göreceğiz.

Kahverengi değişimi: Bordo ve kızıl yansımalar

Uzunca bir dönem etkisini kaybeden kahverengi saç modası, son iki yılda tüm gizemiyle geri döndü. Çikolata tonları, çikolata üzerine sarı yansımalar, kahve üzerine karamel dokunuşlar derken, giderek daha gizemli bir dokuya doğru harekete geçti. Geçen kış belirmeye başlayan kahverengi üzerine bordo cazibesi, 2019 kış saç rengi trendleri arasında ise tam anlamıyla parlayacak. Kahverengi saçlar, bordo dokunuşlarla büyüleyecek.

Siyah-kızıl karışımının bambaşka bir tonu: kola kızılı

Siyah ve kızıl karışımı tonların 2019 kış saç rengi trendleri içinde favori renklerden olacağını belirtmiştik. Fakat siyah ve kızıl karışımının bu farklı ve yeni tonu, bütün ilgiyi üzerine toplayacak gibi görünüyor. 2018 kışında ortaya çıkan bu yeni renk, 2019 kışında zirveye çıkacak. Işığın saçlara dokunmasıyla, siyahın derinliklerindeki kızılımsılık ortaya çıkacak. Bu kızılımsı siyah, zarafetin rengi olacak.

Hız kesmeyen ombre rüzgarı

Ombre uygulaması her ne kadar ilk etkisini kaybetmiş olsa da, farklı ombre denemeleriyle yeni modaları beraberinde getiriyor. Özellikle önceki sene kızıl saçlara uygulanan ombre, bu yönde farklı trendlerin gelişeceğinin habercisiydi bir bakıma. 2019 kış saç rengi trendleri ise ombrenin kızıl üzerine sarıdan siyah üzerine kızıla geçeceğini söylüyor. Siyah saçlara kırmızı ombre, bu kışın en hit ombre uygulaması olacak.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir